Hej hopp.

Livet i mora går fram som det ska :) Jag har jobbat på wasa många helger och ska snart börja städa tåg. tack underbara jessica för hjälpen! <3


Jag är ute med hugo, umgås med familjen, slappar och är huslig :) Lite lagom av allt :)

Vad har ni för er?
Ett kort ifrån helgens jobb på wasa, Julle "Du tjejen du visar både röven och framröven" haha :D

Mora-Sthlm-Gbg-Sthlm-Mora

Resa resa, nu åker jag hit och dit i helgen.
Resan började med att jag åkte till millan och jörgen om bor i sundbyberg. Vi käkade supergod mat och drack lite öl och vin, Spelade roliga spel och hade SUPER-ROLIGT!

Nu sitter jag i gbg (torslanda-gocartbana), och surfar bland alla gocartar och surrande. Träningspassen har börjat för länge sen och snart ska pappa ut och sladda på banan. Han kommer såklart att vinna ;D
Det är ju göteborg stora pris och det är runt 400 förare, fattar ni hur många bilar, husbilar, husvagnar, släp och tält det är här omkring? Motorerna (stavning?) snurrar och folk meckar och gasar på för fullt.
Jag måste säga att jag trivs ganska bra, det är roligt :)

Solen lyser ju här i göteborg, hur har ni det?

Radio(tjänst)?

Nu när jag har flyttat till mora är ju såklart min folkbokföring ändrad och då (försöker)  jag säga-upp mig ifrån radiotjänst.
Klockan 09.00 imorse ringer det en tant till mig och börjar fråga ut mig om tv-apparater och vem som ska betala nere på min gamla adress och att hon vill överföra kontot till Fredrik. Vafan? Hon verkade alltså tro att hon hade rätt att skriva över MIN räkning på Fredrik. Det betyder alltså att hon lika gärna skulle kunna fylla i en ansökan och skicka in den och godkänna den. ÄR HON HELT GALEN?

Hon sa också att ingen betalade avgiften på min nya adress Star---- 8, pappa bekräftar att han har betalat radiotjänst i 20 år!

Så, jag ringer till pappa och han ringer upp radiotjänst och kollar läget. Han får prata med en chef som säger att dom inte kan veta om jag bor i ett höghus eller i en villa. MEN om jag skulle bo i ett höghus och någon annan lägenhet inte betalar DÅ SKA JAG BETALA FÖR DOM.


Så mina slutsatser är, radiotjänst är handikappade och verkar ha det sämsta systemet i sverige. Dom hökar en värre än kronofogden. Dom ringer och förstör din start på dagen, och helt klart hon som ringde mig lyssnade inte alls, jag frågade henne "vad håller du på med, varför lyssnar du inte på mig"?.


                                          


Stay strong.

Nu sitter jag i soffan med datorn i knäet och en liten nytvättad Hugo brevid mig (cavalier king charles spaniel). Han var så frusen så att han skakade så jag fick lov att blåsa han med hårtorken :D.

Ikväll så ska jag se på Resident Evil och käka god mat innan jag drar bort till wasa för jobb.

Vad ska ni göra?

Ensam hemma och öl.

Jag sitter och dricker lite öl i soffan och slappar med brorsan.
Vi har kollat på Masjävlar, haha vilken jä la förolämpning till oss i Dalarna. Pinsamt, men hemskt roligt.

Vad gör ni ikväll?

Bloggen som försvann.

Nu har jag inte bloggat på hundra år så det är väl dax nu, mycke har hänt sen sist.
Jag har flyttat och totalt ändrat mitt liv. Det känns superkonstigt och sorgligt men ändå nödvändigt.

Mitt nya liv börjar i Mora, Dalarna. Det är tid för att söka nya jobb, leta upp vänner och börja leva. Funderar på vad jag vill göra och hur jag ska ta mig dit.

Hänger ni med?

RSS 2.0